YEMAO ліхтар інтернет магазин

More
1 day 18 hours ago #36020 by JefferygoxDJ
Друзі

Хочу поділитися крутим відкриттям, бо замовив для себе професійний ліхтар YEMAO, який виявився набагато кращим, ніж думав. Раніше користувався різними брендами, але або ламались після кількох місяців. А от ліхтар YEMAO приємно здивував. Корпус зроблений з авіаційного алюмінію. Світло — потужне, яскраве, рівномірне. Особливо сподобалось, що ліхтар YEMAO не потребує батарейок — заряджається як телефон. Є можливість заряджати від павербанку чи авто. Для мене це плюс, бо часто беру ліхтар на риболовлю чи в походи. Якщо коротко — це професійний і водночас універсальний ліхтар. Має функцію SOS, стробоскоп і навіть магнітне кріплення. YEMAO ліхтар USB зарядка — зручно, бо можна зарядити прямо в машині. Я купував YEMAO ліхтар купити Україна зараз просто, бо доставка швидка. До речі, бачив, що в багатьох магазинах зараз акції, тому краще взяти зараз, поки є в наявності.

Ще кілька переваг, які помітив сам: – світить навіть через туман і дощ; – не розряджається навіть після декількох днів використання; – можна закріпити на поясі або велосипеді. Можу чесно порадити — YEMAO ліхтар інтернет магазин — це справді гідна модель. Не дивіться, що бренд не такий розкручений, бо за свої гроші він дає максимум. YEMAO ліхтар з акумулятором — це крок у майбутнє серед освітлення. Я вже подумую взяти запасний — бо ці речі мають властивість зникати. Тож якщо потрібен якісний світло для роботи, дому чи подорожей, рекомендую пошуковий ліхтар YEMAO. Перевірено на практиці — жодного розчарування.

bailong-police.com.ua/product/taktychnyy...ao-ym-f303x-1600-lm/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.429 seconds